Wanneer dient u massagetherapie krijgen?

Logo

Connect your Body - Heaven&Earth

Tel.: 013 - 325810
Ga naar de inhoud

Wanneer dient u massagetherapie krijgen?

Heaven&Earth
Gepubliceerd in info · maandag 15 aug 2022
Tags: Wanneereenmassagekrijgen?

Wanneer moet u massagetherapie krijgen?

 
Wanneer krijg je massagetherapie in Diest of lichaamswerk? De vraag komt veel meer naar boven dan je zou denken. Mensen vragen of ze 's ochtends,' s middags of 's avonds massagetherapie moeten krijgen. Ze willen weten of ze in aanmerking komen voor massagetherapie voordat ze pijn gaan doen, of wachten tot hun spierpijn ondraaglijk is. Sommigen vragen of het beter is vóór, tijdens of na een training of sportevenement. Mijn antwoord is natuurlijk tongue-in-cheek. Ik leg dan uit dat elke dag massagetherapie leuk, maar onnodig en misschien onbetaalbaar zou zijn. Verder, wanneer en hoe vaak je massagetherapie krijgt, is gebaseerd op de doelen die je zou willen bereiken met massagetherapie. Hoe we uw doelen bereiken met massagetherapie is iets meer betrokken dan alleen een eenvoudige vraag en antwoord in dit artikel. Dat zou een live discussie moeten zijn tussen jou en je Massagetherapeut of Bodyworker, maar hoe zit het met de basisvragen?

 Laten we die beantwoorden:
 
* Q1. Moet ik mijn massage-therapie krijgen in de ochtend, middag of avond? Ik wil niet in slaap vallen op het werk, maar ik wil me overdag beter voelen.
 
- A1. Veel mensen maken zich hier zorgen over, maar u moet zich geen zorgen maken. Massagetherapie is ontspannend en sommige mensen vallen tijdens de sessie in slaap, maar dat betekent niet dat je daarna slaperig zult worden. In feite voelen veel mensen zich energieker en ontspannen na hun massage-therapiesessie. Maar toch, ongeacht op welk tijdstip van de dag je je massage krijgt, slaap je waarschijnlijk beter als je eindelijk naar bed gaat. Dus, krijg je massage-therapie wanneer het jou uitkomt.

* Q2. Moet ik mijn massagetherapie krijgen voordat mijn spierpijn begint, of moet ik wachten tot het echt pijn doet voordat ik massagetherapie krijg?
 
- A2. In mijn ervaring is het veel beter om massagetherapie te krijgen om spierpijn te voorkomen of een herhaling van spierpijn te voorkomen. Sommige massagetherapeuten en cliënten zijn van mening dat wachten tot je matige pijn ervaart, hen in staat stelt de bron gemakkelijker te vinden; dit is echter zelden waar. Krijg snel hulp.

* Q3. Moet ik massagetherapie krijgen voor, tijdens of na een training of sportevenement?
 
- A3. Ja. Er zijn gespecialiseerde massagetherapie technieken die zijn ontworpen om u te helpen bij uw conditie en atletische inspanningen. Sportmassage is vaak onderverdeeld in pre-event, inter-event en post-event technieken om de prestaties te verbeteren en te helpen bij het herstel. Als je tijdens elke fase van je activiteit geen toegang hebt tot massagetherapie, kies dan wat voor jou het belangrijkst is: prestaties of herstel. Ik geloof nog steeds dat je elke dag moet binnenkomen als je kunt, want als een "appel per dag" goed is, dan is een "massage per dag" echt heel erg goed. Natuurlijk zijn de voordelen van massagetherapie en lichaamswerk voor u beschikbaar, zelfs als u het maar één keer ontvangt.

4.7 / 5
3 beoordelingen
2
1
0
0
0
Geef uw beoordeling:
Terug naar de inhoud