Pijnverlichting door Diepe Tissue – Dieptemassage.

Logo

Connect your Body - Heaven&Earth

Tel.: 013 - 325810
Ga naar de inhoud

Pijnverlichting door Diepe Tissue – Dieptemassage.

Heaven&Earth
Gepubliceerd door Patrick Laceur in info · woensdag 12 apr 2023
Tags: PijnverlichtingdoorDiepeTissueDieptemassage.
Pijnverlichting door Diepe Tissue – Dieptemassage.


Diepe weefselmassage is een massagebehandelingstechniek waarbij de interne spier en de bindweefsels opnieuw worden uitgelijnd. Dit soort behandeling is uitermate gunstig voor uw samengetrokken spieren rond de nek, onderrug en schouders. Het verzacht een stijve nek en verlaagt de stijfheid.
 
De massage grepen die worden gebruikt door de diepte massagetherapeuten lijken veel op de gebruikelijke massagebehandeling. Het enige verschil is dat de handbeweging langzamer is, terwijl de hoge mate van druk meer is geconcentreerd op de pijnlijke en gespannen spieren. Deze specifieke massagetherapie in Diest is een behandeling die zal helpen de littekencellen, verklevingen te breken en te verwijderen. Men concentreert zich op bepaalde gebieden waarin de langzamere strekkingen samen met de diepe druk helpt bij het lossen van de chronische spierspanning.
 
Tijdens diepe weefselmassage gebruiken men vingertoppen, knokkels, hand, elleboog naast de onderarmen. In het massageplan concentreert de therapeut zich op diepere gelegen spieren die zich onder de bovenste spier bevinden, (men heeft verschillende spieren die over elkaar liggen) omdat deze zeer effectief zijn voor personen die constante pijn ervaren. Het is zeer aan te raden om veel water te drinken wanneer de behandeling klaar is om het metabole afval  toxines in de cellen weg te spoelen. Aan het begin van diepte massage, zou men misschien of kan men diep in en uit willen ademen omdat deze activiteit de pijn en de gespannen spieren verlicht.
 
Het belangrijkste doel van diepe weefselmassage is om de spiervezels te ontspannen en vervolgens de diep gehouden spannings patronen te ontladen om de pees te kalmeren. De Deep tissue massage is naast genezing ook correctief. De vingerdruk en strekkingen op druk gevoelige gebieden zijn een combinatie van signatuur, biomechanica en plaatsingskeuzes. De massagetherapie helpt bij het vrijgeven van spanning en druk in de dieperespier lagen van het menselijk lichaam.

   Een Dieptemassage ondergaan? Klik hier.                      

4.0 / 5
1 beoordeling
0
1
0
0
0
Geef uw beoordeling:
Terug naar de inhoud