Functioneel lichaamswerk - Heaven&Earth

Logo

Connect your Body - Heaven&Earth

Tel.: 013 - 325810
Ga naar de inhoud

Functioneel lichaamswerk

afbeelding fascia release collage


Functioneel Lichaamswerk toegepast door Patrick Laceur

Laat u overtuigen door de positieve gevolgen van complementaire geneeswijze op uw lichaam. Pijnklachten worden duurzaam aangepast in de praktijk Connect your Body van gediplomeerd therapeut Patrick Laceur in Diest.
Dit gebeurt na een uitgebreide kennismaking over de verschillende technieken. Eén van de mogelijke behandelingen is functioneel bodywork waarbij diverse behandelingen van deze natuurlijke geneeskunde met elkaar worden gecombineerd om uw lichaam te helen.

Voel u beter!

Met functioneel bodywork zal u zich snel beter voelen. Het is een combinatie van technieken op basis van de Anatomy Trains. Het doel van deze aanpak is om de immobiliteit van het lichaam te verminderen, compensatie en myofaciale verlossing te bekomen. U zal ervaren dat uw lichaamshouding en uw bewegelijkheid opmerkelijk verbeteren.
Voor deze positieve resultaten maken we gebruik van onder andere Dieptemassage, Tuina massage en Faciale release technieken.

Contact
Ga voor functioneel lichaamswerk in Diest langs . U kan online reserveren terwijl uw pijn en andere klachten grondig worden aangepakt.
Aarzel niet en voel opnieuw die heerlijke verlichting van uw lichaam.


                       

Terug naar de inhoud