Massage div. - heaven-earth sep.18

Heaven & Earth
Connect your Body
Praktijk Complementaire Natuurgeneeswijze
Logo Heaven&Earth - Connect your Body
Gezondheid - Harmonie - Welzijn
Gezondheid - Harmonie - Welzijn
Ga naar de inhoud

Massage div.

Massage Technieken > Aanvullende Methoden

Drukpunt massage

Zij wordt toegepast op de meridianen of energiebanen in het lichaam, die verbonden zijn met de inwendige organen. Daarbij kunnen bepaalde punten op de meridianen, die de energie het meest beïnvloeden, geactiveerd of gecedeerd worden. Spanningen en blokkades worden opgeheven en plaatsen waar een tekort aan energie worden gereactiveerd, wat ten gunste komt aan het ganse systeem.

Net als bij de andere vormen gaat het er bij drukpuntmassage om in je lichaam een uitgebalanceerde en vrije stroom van Qi, de levenskracht, te herstellen. Op die manier krijgt het lichaam de kans zichzelf te helen.

Verbetert de gezondheid van zowel de lichaamsstructuur als van het bewegingsapparaat. Het heeft een goede invloed op het zenuwstelsel, zodat de levensenergie door het lichaam stroomt zoals het hoort.  

acu punt druk
buikmassage

Koreaanse massage:

Actieve massagevorm, die een gevoel van waarachtige bevrijding tot gevolg heeft en waardoor de energetische stroom sterk wordt aangewakkerd. Alle gewrichten in het lichaam worden losgemaakt via draaiing, stretching en flexie. Tevens worden spieren en pezen los gemaakt, zo dat elke beweging soepeler verloopt.


Relaxatie -Ontspannings massage:

Een massage is meer dan alleen genieten.
Op een ritmische glijdende bewegingen van kneden  en wrijven, worden je huid, spieren en bindweefsel soepeler, vervelende spanningen verdwijnen en afvalstoffen worden gemakkelijker afgevoerd. Een massage geeft je energie en een fit gevoel. Het versterkt je levenskracht zodat je weerstand (fysiek, emotioneel en mentaal) groter wordt

Massage kan vaak gecombineerd worden met technieken die tot doel hebben de persoonlijke groei en ontwikkeling te bevorderen, emotionele spanningen vrij te maken en het evenwicht tussen lichaam en geest te herstellen.


rugmassag vertibralestrijk
logo gezondheidsbegeleiders
lid van de gezondheidsbegeleiders
Copyright All Righte Reserverd: Heaven-Earth - Patrick Laceur Last update 01-09-2018 BE 0784178682
Terug naar de inhoud